Om projektet

Eksteriør visualisering

80, 100 og 120 m2 boliger til alle aldersgrupper

Velkommen til det nye boligprojekt på Lokesvej, der indfanger essensen af moderne komfort og bekvemmelighed i den østlige bydel i Lemvig.

Med 30-36 stilfulde, moderne rækkehuse tilbyder vi en varieret palet af boligstørrelser - 80, 100 og 120 m² - der opfylder forskellige behov og livsstil. Med fokus på tilgængelighed, kvalitet og god rumfordeling er vores boliger designet til at imødekomme alle aldersgrupper, herunder ældre og kørestolsbrugere.

Området omkring boligerne byder på grønne, rekreative arealer, hvor hunden kan luftes og løbeturen klares. Derudover er der legeplads, hvor de mindste i familien kan få masser af tid til at flyve afsted, og stisystem, der forbinder jer til hverdagens fornødenheder

Eksteriør visualiseringOversigt visualiseringEksteriør visualisering

Materialer af højeste kvalitet, både inde og ude

Under opførelsen af rækkehusene har der især været fokus på én ting – kvaliteten. Rækkehusene opføres af lokale håndværkere i materialer af den højeste kvalitet, så alt spiller både inde og ude.

Se billeder af boligerne

Der er bl.a. fremspring i murværket og muret gesims. Inden døre får I loft til kip, 1-2 badeværelser, ventilationsanlæg samt lækkert Svane-køkken med skuffer, hvor I har mulighed for at præge det med jeres eget personlige touch Med tilvalgsmuligheder som udestue og ovenlysvinduer skaber vi et hjem, der opfylder jeres individuelle behov.

Hver bolig er udstyret med fliser hele vejen rundt om huset, en flot fliseterrasse, hvor sommerdagene kan nydes med venner og familie, og en carport med et isoleret redskabsskur. Der er tænkt på praktiske detaljer som opbevaring til skraldespand og cykler i carporten samt to parkeringspladser pr. bolig. Haven med en omkringliggende hæk giver privatliv og plads til udeliv.

Skole/Daginstitution
600 m
Indkøb
1,4 km
Lemvig Havn
1,4 km
Natur
300 m
Transport
500m
Se på Google Maps

Området omkring Lokesvej

Projektet ligger i forlængelse af den allerede etablerede Lokesvej, hvorfra I er tæt på alt, I vil få brug for i hverdagen. Med kort afstand til skole, daginstitutioner og ungdomsaktiviteter bliver det let at balancere familielivets behov. En cykelsti forbinder jer nemt og bekvemt til lokale indkøbsmuligheder og byens pulserende midte, mens de grønne arealer og åbne marker kun er få meter væk og indbyder til gå- og løbeture og friluftsliv.

Kom og oplev det bedste af moderne boligliv på Lokesvej i Lemvig - hvor komfort, kvalitet og en fantastisk beliggenhed forenes!

Lokesvej, 7620 Lemvig
Bestil fremvisning

Bestil fremvisning

Skriv dine oplysninger herunder og bliv skrevet på interesselisten

Tak! Vi kontakter dig om fremvisning.
Hov! Noget gik galt